HYRJELAJMEKRONIKËI mori jetën babait për të mbrojtur nënën, merret vendimi për 20-vjeçarin

I mori jetën babait për të mbrojtur nënën, merret vendimi për 20-vjeçarin

Një 20 vjeçar që i mori jetën babait për të mbrojtur të ëmën nga keq trajtimi është shpallur i pafajshëm. Ngjarja ndodhi më 30 prill 2020.

Gjykata vlerësoi se fakti nuk përbën akt per tu ndeshkuar. Akti, për të cilën prokuroria kishte kërkuar 14 vite burg, ka ndodhur në Itali.

Aleks Pompa kishte ndërhyrë në she’rrin mes prindërve duke i dalë në mbrojtje nënës dhe duke i marrë jetën me thikë babait.

Viktima Giuseppe Pompa, një punëtor 52 vjeç, në gjyq ishte përshkruar si një person agresiv, dhe tepër gjakfto’htë.

TE TJERA

spot_img