HYRJELAJMEAKTUALITETRroga minimale është 800 mijë lekë ! “Vijnë nga Egjipti dhe Turqia...

Rroga minimale është 800 mijë lekë ! “Vijnë nga Egjipti dhe Turqia për të punuar këtu”, Rama ‘tallet’ me të rinjtë shqiptarë

Edi Rama: I them të gjithëve se paga më e ulët që ju jepni në peshkim është 800 mije lekë.

A ka nevojë këtu që nuk ka nevojë për punëtorë peshkimi? Të gjithë keni. Ku i gjeni punëtorët? Me 800 mijë lekë paga më e ulët. Në Turqi, Egjipt.

Vijnë nga Turqia, Egjipti për të punuar këtu. Disa me diploma Kristali që peretendojnë se janë juristë kërkojnë punë.

Jo mo hajde trokit te industria e peshkimit dhe nëse janë gati të punojnë e kanë punën këtu. Kemi pasur diskutimin e fundit me Besimin, se Mali nuk nuk ka qenë se ishte tu luftu me turqit a me kinezët.

E pa që me PD nuk kishte gjë në vijë dhe iku andej nga Afrika. Për ne nuk ka rëndësi je socialist apo demokrat, rëndësi ka të kapësh peshkun në det. Mali e ka në terezi shkon kap peshk andej, vjen ketej e gjen gatio se ja rregullojmë ne socialistët.

TE TJERA

spot_img