HYRJELAJMEPOLITIKËDeklarata që shkriu gazit Parlamentin, Rama pyet Bashën kush i beson, ja...

Deklarata që shkriu gazit Parlamentin, Rama pyet Bashën kush i beson, ja reagimi i paparë i një prej deputeteve

Shefi i Qeverise Edi Rama ka ironizuar Lulzim Bashen sot teksa e ka quajtur si “komisari i dritës që përpëlitesh këtu për t’u sjellë dritë shqiptarëve”.

“Çështjen e besimit që e flet gjithmonë, ‘ndaj ju s’u besojnë shqiptarët’. Po kujt i besojnë shqiptarët, ty? Dakort ne s’na besojnë, ty të besojnë?

O Lulëzim sa nga këta që ke rreth e rrotul tani që flasim të besojnë ty nga këta që janë prezent në sallë këtu , jo nga ata që nuk janë prezent”.

Oriola Pampuri: Unë i besoj.

Rama qesh : “Në rregull shumë mirë ja një e paske, po unë e kam për të se dua ta ndihmojë.

Bëj një reflektim shikoji mirë dhe ty more zotëri nuk të besojnë gjysma e këtyre që janë këtu kur flet e pretendon që po të beson Shqipëria e ca forca të errëta mes teje dhe të ardhmes kurse ti si komisari i dritës po përpëlitesh këtu që ti sjellësh dritë Shqipërisë.

O Lulëzim mbahu o burrë se për burat janë të gjitha, mbahu mos e lësho veten fare se u berë komplet, mbahu dakort??”

TE TJERA

spot_img