HYRJELAJMESHOWBIZ4 vjet pas vdekjes së Adelajdës, mjekja ngre dyshimet: Ajo dinte diçka...

4 vjet pas vdekjes së Adelajdës, mjekja ngre dyshimet: Ajo dinte diçka që s’duhej të thuhej, dikush tjetër ka gisht

Mjekja ngre dyshime për Adelajda Xhamanin, sipas saj ajo mendon se dikush tjetër kishte gisht në ikjen e saj të parakohshme…

Statusi i plotëi mjekes Teuta Kamberi Alizoti:

“Pallavrat e mediave..ka qenë epileptike..?!E para nuk e kam egzaminuar kurrë për 25 vjet…por edhe sikur…pastaj…çfarë lidhje ka me atakun kardiak?! Ta zëmë se ka qenë me epilepsi dhe është futur në status epileptik.

Do të kishte shenja goditje duke u përplasur me orenditë përqark..duke qenë vetëm..Shikoni se mos dikush tjetër ka qenë shkaktar..Ajo jetonte vetëm..dhe policia tha nuk kishte shenja goditje.

Ku ishte mjeku ligjor..të vdesësh nga epilepsia është e pamundur të mos lesh gjurmë…si psh urinim të pavullnetshën..kafshim të gjuhës..trauma..etj..ky në konteksin e një statusi epileptik..sipas jush…Për mua ajo vajzë kishte shumë për të thënë.por nuk e lanë ta thoshte…

U prehsh në paqe zemër..Uroj të gjehet e vërteta jote..Të jesh engjëll nuk është keq në këtë botë të shëmtuar..😣😣😣😣“ /Kryefjala

TE TJERA

spot_img