HYRJELAJMEBOTANusja dërgohet në spital në momentin e dasmës, ajo çfarë ndodhi...

Nusja dërgohet në spital në momentin e dasmës, ajo çfarë ndodhi…

Shumë ngjarje dasmash mund të përshkruhen si surreale, ku çifti sigurisht që nuk gëzohet kur ndodhin, si në rastin kur nusja i bëri diçka të mrekullueshme dhëndrit.

Një rast i tillë ka ndodhur në një ceremoni, ku nusja më në fund duhej të dërgohej direkt në spital, për shkak të një problemi që iu krijua, madje i dha një moment të veçantë dhe humoristik dasmës së saj.

Alergjia i kushtoi shumë nuses – Pra, çfarë kishte ndodhur? Siç tregon ajo në rrëfimin e saj, ajo ishte në festën e dasmës dhe problemi me të cilin iu desh të përballej ishte reagimi alergjik ndaj diçkaje që e shqetësonte në atë moment, pasi që kishte mbajtur një palë syze.

Rezultati ishte se në çdo foto, ajo doli me një sy të mbyllur si pasojë e alergjisë së saj. Megjithatë, në fund të festës, të dy sytë e saj ishin të mbyllur dhe të fryrë, kështu që ajo u shtrua menjëherë në spital.

TE TJERA

spot_img