HYRJELAJMEPOLITIKËKush do të jetë presidenti i ri? Flet kryeministri Rama

Kush do të jetë presidenti i ri? Flet kryeministri Rama

Kryeministri Edi Rama është i gatshëm sërish ta diskutojë me opozitën, por cilido qoftë emri i propozuar, kryeministri është i bindur se punën do ta bëjë më mirë se Ilir Meta.

“Nuk ka një emër, por çdo gjë do përpiqemi ta shtrojmë për diskutim me opozitën dhe më pas me shqiptarët .Kushdo qoftë nëse flet mirë shqip, e bën punën më mirë se Ilir Meta”, tha Rama.

TE TJERA

spot_img