HYRJELAJMEOPINIONParalajmërimi i bujshëm nga PD: Në 11 dhjetor nuk shkarkohet vetëm Basha,...

Paralajmërimi i bujshëm nga PD: Në 11 dhjetor nuk shkarkohet vetëm Basha, por edhe…

Ish-anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Indrit Hoxha, ka bërë sot një deklaratë të fortë në lidhje me atë që pritet të ndodh me 111 dhjetor.

Përmes në një postim në rrjetin social Facebook, Hoxha shkruan se në 11 dhjetor do shkarkohet edhe Basha edhe Bardhi.

“Këshilli Kombëtar, ushtron këto përgjegjësi apo të drejta: vendos, me votim të fshehtë, për emërimin dhe shkarkimin nga detyra të Sekretarit të Përgjithshëm. A ka ndodhur kjo gjë në Këshillin Kombëtar?

Apo kryetari emëron dhe po ai shkarkon, praktikisht kemi një parti ky kryetari i saj do shkarkohet me 11 dhjetor dhe sekretari përgjithshëm është nul juridikisht. Këta të dy duan të ndryshojnë dhe Kushtetutën, imagjinoni çfarë mund t’i bëjnë, kur vetë këta shkelin totalisht statutin e partisë”, shkruan Hoxha.

Kujtojmë se me 11 dhjetor, ish-kryeministri Sali Berisha do të mbledh Kuvendin e PD, për të cilin ka mbledhur votat e nevojshme nga “Foltoret” e organizuara.

TE TJERA

spot_img