HYRJELAJMEPOLITIKËBasha kërcënon Qeverinë: Kjo është java e fundit e …

Basha kërcënon Qeverinë: Kjo është java e fundit e …

Kreu i PD Lulzim Basha paralajmeroi sot mazhorancen se komisionet hetimore për inceneratorët dhe Becchettin, mund të vonohen, por nuk pengohen dot.

“Java e ardhshme është java e fundit e zemërgjeresisë opozitare për riformulimin e kërkesës për inceneratorët.

Riformuliom që ta shndërrojë komisionin hetimor në grup pune për mjedisin ska për të pasur.

Asnjë milimetër tërheqje se s’po bëjmë e spo kërkojmë asgjë për veten tonë por vetëm për intersin publik.

Mafia e inceneratorëve, aktiviteti i tyre shkatërrrimtar për buxhetin e shtetit për shëndetin e shqiptareve e ambientin e lidhjet e tyre me politikën dhe faktorë të tjerë të fuqishëm ekonomiko-mediatike do të hetohen deri në fund”, tha Basha.

TE TJERA

spot_img