Ulsi Manja me ‘dorë të hekurt’, pezullon nga detyra dy specialistë-psikologë të burgut në Shkodër

82

Dy punonjës të burgut të Reçit në Shkodër janë pezulluar nga detyra me urdhër të ministrit të Drejtësisë Ulsi Manja.

 

Arnaldo Hoxha dhe Mario Laloshi, që të dy me funksionin specialist-psikolog në sektorin e çështjeve shoqërore pranë IEVP Reç në Shkodër. janë pezulluar pas publikimit të një denoncimi në emisionin “Stop”, ku dy punonjësitme detyrë edukatorë në këtë institucion të vuajtjes së dënimit, kanë kërkuar para nga një i burgosur në këmbim të disa shërbimeve.

 

Ministri z.Manja e firmosi urdhrin për pezullimin e të dy punonjësve dhe fillimin e hetimit administrativ ndaj tyre. Ndërkaq, për në IEVP Reç janë nisur grupet e inspektimit nga DPB dhe SHKBB për të zbardhur rastin.

Lexo edhe:   Familja kërkon 19-vjeçarin, dyshohet se është mbytur në Shëngjin