‘Unë nuk jam për kontroll’/ Fjalët e fundit të Aldi Ramës, para se ti merrte jetën efektivit Saimir Hoxha

107

“Unë nuk jam për kontroll”, kështu i tha Aldi Rama efektivit Saimir Hoxha para se ta qëllonte për vdekje.

 

Gazetarja Anila Hoxha tregoi në Open të gjithë skenën e ngjarjet se rende të oficerit Saimir Hoxha.

 

Anila Hoxha: Sipas burimeve dje i është përcjell komisariatit të Lezhës info për një parcelë droge aty, dhe prandaj shkuan aty , Saimir dhe dy të tjerë, ishin pa uniformë me jelekun që lexon policia, asgjësuan lende te ndaluara, tani në rrugën e kthimit dhe sipas dëshmive të dy oficerëve , mjeti i tyre ndeshet me një tjetër ku ishin 3 persona.

 

Thuhet se Armando Marku dhe Kristian Sheri , këta nuk njoftuan autoritet që shoku mbante mjete pa leje, policia i bën shenje të ndalohet.

 

Mjeti vërehet 500 m larg polici. Shefi Leonard Palushi ndalon drejtuesin Armando Marku, zbret ai, që t’i japë dokumentet, ndërsa pasagjeri i trete nuk zbret, Saimiri drejtohet drejt pasagjerit, dhe i kërkon të zbresë sepse do kontrollohet

 

Aldi Rama i tha vetëm një fjali të vetme : unë nuk jam për kontroll.

 

Ai pastaj e qëllon për vdekje. Tani çfarë thonë shokët, për të kuptuar se çfarë po bënin aty, thonë se s’ishin për një cigare, dhe nuk e dinim thonë që shoku kishte mjete te ndaluara me vete.

Ajo që dihet , është se Aldi ishte arrestuar më parë për shpërndarje, që 17 vjeç është kapur me këto gjëra. Duhet të ishte në arrest shtëpiak në fakt , edhe sot.

Lexo edhe:   Krimi makabër nga shqiptarët në Itali, gruaja u vra në gjumë