Klas dhe sharm, “sfilata” para Kuvendit, ja si u veshën deputetët e ministrat për seancë

183

Këtë të enjtë është zhvilluar sërish seanca parlamentare e radhës.

- PUBLICITET -

 

Si çdo seancë tjetër edhe kësaj here nuk mund të qëndronim pa komentuar look-un e deputetëve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexo edhe:   Ky pluhur kaq i lirë bën mrekulli në flokët tuaja : Vendoseni për një periudhë 20 deri në 120 minuta dhe më pas