“O ba të dua shumë”, 11-vjeçari i bën surprizën e bukur të atit që vuan na sëmundja e rëndë (video)

133

Në episodin e dytë të “Më thuaj një dëshirë” është transmetuar historia e vecantë e Luisit, 11 vjeçari që kërkon ti rikthejë kujtimet babait të sëmurë me tumor.

Në vizitën që Fjoralba ka bërë në shtëpinë e tyre, familjarët tregojnë në pikëllim momentin e tmerrshëm kur morën vesh lajmin si dhe shpresën në Zot që kanë për tu bërë mrekulli.

Luisi kërkoi që babai të shihte filmin e jetës së tyre e ta kthente pas në kohë. Gjyshërit dhe nëna e Luisit teksa përpiqen të mbajnë lotët, rrëfejnë kalvarin e gjatë të vuajtjeve që po kalojnë.

“O ba të dua shumë” është fraza e Luisit që drithëroi zemrat e të gjithëve!

Emocione të forta, të cilat mund ti ndiqni në videon më poshtë:

Lexo edhe:   Ky burrë shqiptar ka bërë të lumtur shumë njerëz/ Ja sa cifte u ka bërë shkuesi e ka lidhur në martesë…