Infermiere shumë seksi, njihuni me konkurrenten më të re të ‘Përputhen’

109

Konkurrentja më e re që iu bashkua sot “Përputhen” quhet Ada. Ajo është 28 vjeç dhe vjen nga Skrapari. Ada ka përfunduar Fakultetin e mjekësisë dhe ushtron profesionin e infermieres.

 

Gjëja e parë që sheh tek një mashkull është buzëqeshja dhe pamja e jashtme. Ajo e cilëson veten si një femër ambicioze që arrin gjithçka që do në jetë.

 

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.