Brenda Syrit të Kaltër/ Kamera zbulon sekrete në thellësi të perlës shqiptare

142

Syri i Kaltër është ndër destnacionet më të vizituara, pasi është një nga mrekullitë e natyrës shqiptare në jug të vendit, që lë të mahnitur të gjithë vizitorët.

 

Një video e disa viteve më parë, ku tregohen mre kullitë nënujore është bërë sërish virale në rrjetet sociale.

 

Uji i akullt dhe i kristaltë, përbëjnë një joshje dhe krijojnë mister për atë që është në thellësi. Por mungesa e infrastrukturës ka ulur ndjeshëm numrin e personave që kanë vizituar Syrin e Kaltër këtë vit.