“Nuk e harroj”, kënduar nga Irma dhe Eranda Libohova, dy motrat të cilat për herë të parë u vlerësuan me çmimin e parë 1987

103

Festivali i 26-të i Këngës në Radio Televizion u zhvillua në datat 25, 26, 27 dhjetor të vitit 1987, në sallën e Teatrit të Operas dhe Baletit, në Tiranë.

 

Ky festival solli një sërë ndryshimesh nga festivalet e kaluara, si në formë edhe në përmbajtje. Silvana Braçe, një emër i njohur i televizionit, drejtoi këtë festival.

 

Një ndër këngët më të bukura të këtij edicioni, rrjedhimisht me e pëlqyera nga kritika (juria profesioniste) dhe nga publiku, ishte kënga “Nuk e harroj” kënduar nga Irma dhe Eranda Libohova, dy motrat të cilat për herë të parë u vlerësuan me këtë çmim.

 

Kënga u kompozua nga Agim Krajka dhe u shkruajt në tekst nga Haxhi Rama.