Elisa Spiropali bëhet “lëmsh” në emision: Edhe Papa i Romës të zgjidhej në Shqipëri, sërish…

272

Ministrja e konfirmuar në postin për marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali është ngatërruar teksa komentonte emërimet e reja për mandatin e tretë të Partisë Socialiste.

 

Spiropali tha se në Shqipëri, edhe nëse kryeministri Edi Rama do të emëronte si ministër Papën, sërish do të kishte diskutime dhe pakënaqësi.

 

“Të jeni të bindur se edhe Papa i Romës të ishte emëruar ministër i Republikës së Shqipërisë, në studiot tona këto gjëra do të diskutoheshin. Pavarësisht se këta persona vetë i kanë sulmuar dhe përgojuar. Nuk i gjendet ana kësaj pune.

 

Kudo në çdo qeveri, kryeministri i emëron dhe shkarkon,”-tha ajo në Open, duke harruar se në fakt Papa është i Vatikanit.