Genc Sejko ironizon Arbana Osmanin: S’është e nevojshme t’i përqafosh të gjithë o Arbana, mjafton t’i marrësh nja dy tek shtëpia jote

356

Pas mbërritjes së afganëve në Shqipëri, reagimet kanë qenë të shumta, si nga personalitete në fushën e politikës, ashtu edhe nga showbiz.

Një reagim për ardhjen e afganëve, ka ardhur edhe nga moderatorja e njohur dhe shumë e dashur, Arbana Osmani, ku është shprehur se; u uron mirë se ardhjen dhe do donte që t’i përqafonte të gjithë.

Por një reagim të tillë, nuk e ka lënë pa ironizuar aktivisti i njohur, Genc Sejko, ku me anë të një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ka shkruar; “Do doja t’i përqafoja të gjithë afganët”, thotë Arbana Osmani. S’është e nevojshme t’i përqafosh të gjithë o Arbana. Mjafton t’i marrësh nja dy ke shtëpia jote”.

Postimi:

“Do doja t’i përqafoja të gjithë afganët”, thotë Arbana Osmani.

S’është e nevojshme t’i përqafosh të gjithë o Arbana. Mjafton t’i marrësh nja dy ke shtëpia jote.