E pabesueshme/ Rritja e mustaqeve tek femrat është trendi më i ri botëror

140

“Unë që nxjerr në pah mustaqet nuk them: ‘Hej, ju dukeni tërheqëse me këtë’. Në vend të kësaj, dicka e tillw po shërben si një kujtesë se ato nuk duhet të heqin qimet e fytyrës për t’u dukur si femra.

Në vitin 2021, ekzistenca e një gruaje është akoma e përqendruar në atë sesi burrat i shohin ato.

“Unë dua që njerëzit të gjejnë zgjidhje për trupin e tyre pa pasur frikë nga gjykimet”, u shpreh influencerja Joana Kennedy.

Standardet e bukurisë ndryshojnë nga dita në ditë. Joanna Kenny di shumë për mënyrën sesi të mos qenurit në gjendje për të vijuar në ndjekje të këtyre standardeve mund të rrëzojë vetëvlerësimin e një gruaje.

Si estetiste e njohur, ajo takon shumë gra që i bëjnë të dyshojnë në bukurinë e tyre dhe për këtë arsye dha edhe opinionet e saj lidhur me standardet e sotme të bukurisë.