“Në vendin tonë ka ndodhur një ngjarje e rëndë, me të cilën nuk merret askush”

280

Analisti Mustafa Nano ka dalë me një reagim të fortë dhe hap një debat shumë delikat, nisur nga një rast konkret i ditëve të fundit.

 

Nano ngre shqetësimin e kërcënimit me jetë të një individi, i cili gjatë një performance komike në një klub të Tiranës ka bërë ironi me ezanin. Për analistin Nano, fakti që ky incident ka kaluar në heshtje është alarmues.

 

Nano thotë se në një botë të lirë, ku mund të kritikojmë e ironizojmë çdo gjë, kryeministri duhet të dalë në mbrojtje të fjalës së lirë. Nano thotë se ka ardhur koha të shtrohet për diskutim ndalimi i ezanit, në një qytet ku banorët u përkasin besimeve të ndryshme fetare.