Ja çfarë i bëri bashkë aktorët më të mirë të telenovelave latine…

126

Jemi të sigurt se i mbani mend mjaft mirë aktorët e serialeve “Rebelde”, “Magji Dashurie”, “Zemër e pazbutur”, “Gruaja e ndaluar” apo “Dy fytyrat e Anës”! Të gjithë më të mirët tani i mbledh një ekran i vetëm, ai i Tring!

 

Një kanal i ri, ‘NOVELAS’, është lajmeruar në faqen zyrtare të Tring, që do të vijë në të gjitha platformat nga data 1 Shtator. Ky kanal vjen me premiera latine të cilat janë aq të dashura dhe të kërkuara nga publiku.

 

Jemi shumë kurioz të dimë më tepër rreth titujve që do të shohim së shpejti në ekran, por kemi bindjen se në faqen e Tring (tring_albania) shumë shpejt do të publikohen edhe detaje të tjera rreth këtij kanali.