Kërkon të zmadhojë gjoksin njësoj si e motra, Megi Pojani ka ja dy …

479

Megi Pojani është një ndër personazhet publikë që njihet për natyrën e saj pa komplekse.

Megjithatë duket se ka diçka që e shqetëson influencuesen, pasi së fundmi ka shprehur dëshirën për të bërë ndërhyrje në gjoks.

Në një postim në rrjete sociale, Megi i drejtohet me disa fjalë doktoreshës së Spitalit Amerikan, Rezarta Kapaj, e cila ka realizuar dhe operacionin e së motrës, Inës, për zmadhimin e gjoksit.

“Jeta ishte shumë e thjeshtë kur të treja ishim me c*ca të vogla. Por tani që e di ndjesinë, nuk e di më çfarë dua në jetë. Kush do të pijë martini kur mund të kesh a whole f*cking bottle @dr.rezartakapaj të mendoj çdo ditë.”, ka shkruar Megi.