Ndodhi dhe kjo. Restoranti shkruan lajmërim para derës: Ofrojmë gra falas

156

Një menu e një restoranti është bërë virale për shkak të një gabimi drejtshkrimor. Në tabelën që qëndron përpara restorantit shihen të shkruara ofertat e ditës.

Ajo që bie në sy është se personi që e ka shkruar atë, pa dashje, ka ofruar edhe grua falas.

Kjo pasi fjaën “WIFI” (Wireles) e ka shkruar “WIFE”, që në shqip do të thotë grua. Fotoja ka logon NewsbombQyprus, qw nënkupton se mund të bëhet fjalë për ndonjë restorant në Qipro.