Ndodh edhe kjo në lokalet shqiptare: Kush vaksinohet nga Covid-19, merr kafe+ujë falas

132

Vaksina anti-Covid në shumë vende po bëhet e detyrueshme për qytetarët dhe ata të cilët ende nuk kanë marrë të dyja dozat nuk mund të frenkuentojnë shumë ambiente publike.

Duke kuptuar rëndësinë që vaksina ka për parandalimin e Covid-19 dhe shpëtimin e jetëve të shumë qytetarëve, lokalet në Kosovë së fundmi ka ndërmarrë një ide mjaft kreative.

Në sheshin në Prishtinë, menaxherët e shumë lokaleve kanë marrë nismë që t’u ofrojnë kafe dhe ujë falas personave të cilët janë vaksinuar.

Adriatik Gashi, menaxheri një prej lokaleve tha se ata e kanë bërë këtë ofertë në mënyrë që të kontribuojnë në vetëdijësimin e qytetarëve për vaksinim.

“Ta kenë dëshminë për marrjen e vaksinës dhe nga ne e marrin nga një kafe dhe ujë prej shtëpisë”, tha ai.