Artan Hoxha për gazetarin shqiptar: Thesin me paratë e “pista” ia ka çuar pronarit të televizionit

214

Gazetari Artan Hoxha ka lënë komentin e tij poshtë shkrimit të kolegut Elton Qyno i cili zbuloi se

në dëshminë e të penduarit Mariglen Shusha pas prangosjes në operacionin ‘Shpirti”, është përfshirë dhe prokurori i SPAK, Eneid Nakuçi.

Në shkrimin ku Qyno sqaroi gjithashtu se bazuar në dëshmitë që ai ka lexuar nuk ka asnjë gazetar të përfshirë.

Ja çfarë shkruan Hoxha.