Nuk u lidh me asnjë nga burrat e Përputhen 40, Lindita kapet mat me konkurrentin e Përputhen për të rinj

165

Lindita ishte një prej personazheve më të spikatura në Përputhen 40, pas historive të saj me Çimin dhe me Oltin.

Dhe pse pati disa takime me djemtë brenda emisionit, ajo nuk doli e përputhur me asnjërin prej tyre.

Por me sa duket Lindita po e shfrytëzon lirinë e saj edhe jashtë. Por ajo që ka rënë në sy është një video që është bërë virale në internet.

Ajo shfaqet duke kërcyer shumë afër me një djalë të ri, i cili në fakt është Princi nga Përputhen i të rinjve.

Ata duken shumë të kënaqur në praninë e njëri-tjetrit, por nuk dihet më shumë për ta.