Super ‘mashtruesi’: Gjysma e vlonjatëve janë të çmendur

Në një intervistë me gazetarin Ronaldo Sharka, Ledion Muçaraku, personazhi i njohur si “Super Mashtruesi”,

teksa flet për faktin se të tjerët e cilësojnë të “çmendur” ai thotë se gjysma e vlonjatëve janë të çmendir, me qenë se dhe ai është nga Vlora.

“Në Vlorë gjysma e banorëve janë të çmendur. Ne jemi të çmendur. Gjysma e Vlorës të çmendur janë. Unë jam vetë vlonjat, nga Muradia e Vlorës, por jam i birësuar në Fier.”

TE TJERA

spot_img