Del foto para famës, Antonela tmerron me pamjen sa mezi njihet

176

Kohët e fundit shumë persona të famshëm po përballen me fotot e tyre nga e kaluara.

Pasi shumë prej tyre thonë që nuk kanë bërë ndryshime këto janë dëshmi që po kanë bërë, shkruan InfoKosova.

”Vipat e Bllokut Official” publikuan një fotografi të Antoneles para fames dhe duket kaq ndryshe.

Mirëpo Antonela ka pranuar vetë se hundën dhe veshët i ka operuar.