Ryshfetet për mjekët/ Skënder Brataj shpërthen: Fajin e keni vetë që paguani se doni që të hyni pa radhë

263

Në një reagim mbi deklaratën e tij në një emision, ku u shpreh se mjeku nuk bëhet duhet denuar me 50 mijë lekë ryshfet, Kreu i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj ka shkruar një status të gjatë sqarues.

 

Ai i është kthyer qytetarëve që paguajnë ryshfet dhe justifikon faktin se pse familjarët e sëmurë të atyre që paguajnë kalojnë para në radhë apo i bëjnë vizitat dhe analizat më shpejt.