“Çmendet” Arjan Konomi. Kërkon me ngulm rikthimin bashkë të Ledjanës dhe Mevlanit (foto)

111

Arjan Konomi është një prej opinionistëve më të komëntuar të momentit. Ai ka qenë pjesë e Përputhen ku ka dhënë komlimenta të shumta për konkurentët.

Por duket se pak më të veçantë ka Ledjana Prengën dhe Mevlan Shaba. Dyshja ka deklaruar se i ka dënë fund romanës së tyre por Arjani nuk po e pranon dot këtë fakt.

“Edhe X5 po qan”, ka shkruar Arjani teksa ka vënë në sfond këngën e Mevlanit të dedikuar Ledjanës.

Të gjithë presim një rikthim të dyshës port ë shohim se çfarë do të ndodhë.