Revoltohet Braçe: Më idiotët në rrugë janë ata me targë 007, më idiotët në Facebook dhe Instagram janë ata…

107

Me kë e ka zëvendës-kryeministri?

 

Në një postim në Twitter Erion Brace nuk nguron të ofendojë dhe të përgjithësojë të gjithë ata që drejtojnë një mjet me targë 007 ndërsa për sa i takon rrjeteve sociale e ka inatin me ata që kanë adresa false duke mos pasur asnjë postim në llogarinë e tyre.

 

Me siguri është mërzitur nga “bosat” e rrugës me makina të shtrenjta e me targa “të koduara” që ecin ngadalë e dëgjojnë muzikë. E sigurisht ata që quhen “fantazmat” e rrjeteve sociale me adresa false e që nuk ngurojnë të komentojnë, të fyejnë apo të shantazhojnë këdo që nuk e kanë qejf.

 

Shënimi i Erion Braçes

Nder me idiotet ne rruge/trafik jane ata me targen 007! Nder me idiotet ne rrjet/trafik, instagram, tëitter e posacerisht ne facebook, jane ata pa asnje postim ne profilet e tyre, por kane flamuj te dynjase ama!