Mes vreshtave të rrushit, vëllezërit Prenga ndajnë lajmin e bukur: Vera Kallmet GeG e Mrizit të Zanave vlerësohet me dy medalje në konkursin e Londrës (FOTO)

146

Vera Kallmet GeG e restorantit të mirënjohur, Mrizi i Zanave është vlerësuar me dy medalje, një argjedi dhe një bronzi, në konkursin Decanter World AWARDS në Londër.

Lajmin e njofton vetë stafi i restorantit i përmes një postimi në rrjete sociale, ku krahas çmimeve të fituara publikohet dhe fotografia e dy vëllezërve Prenga,

në përditshmërinë e tyre të punës, mes vreshtave me vjeljen e rrushit safi, nga i cili del vera e shkëlqyer aq shumë e preferuar jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjerë.