Pishina fut në sherr nusen me vjehrrin, ajo nuk përmbahet i kërkon ti japë…

128

Në rubrikën “Shihemi në Gjyq” ka qenë Myzejeni dhe Kujtimi, nuse dhe vjehërr, ku kanë një problem në lidhje me një pishinë që ata kanë hapur si familje. Kur shkoi nuse tek shtëpia e burrit, jo gjeti një pishinë të ndërtuar,por ishin në borxh rreth 100 milionë.

 

Ajo iku në Greqi për të punuar dhe për të larë borxhet, ku humbi dhe fëmijën e parë duke punuar ditë-natë. Vjehrri i thotë të kthehen nga Greqia sepse do i lërë pishinën, por ajo shprehet se nuk i ka dhënë as pishinën dhe tani dëshiron që t’i nxjerrë dhe nga shtëpia.

 

Myzejeni shprehet e revoltuar se një djalë e mban brenda në shtëpi dhe tjetrin kërkon ta nxjerrë jashtë duke i futur në sherr.

Lexo edhe:   “Dua ta ndërroj emrin në Tushe”, amerikania e dashuruar keq me Shqipërinë. I habit të gjithë me kërkesën e saj