Gërdeci, shuhen shpresat e Shkëlzen Berishës, Gjykata e Lartë e SHBA refuzon padinë

285

Vetëm pak javë pas shpalljes “non grata” të ish-kryeministrit Sali Berisha, një goditje të fortë ka marrë edhe djali i tij, Shkëlzeni.

 

Ky i fundit hapi një proces gjyqësor në SHBA ndaj Guy Lawson, i cili shkroi një libër mbi çështjen e Gërdecit ku perfshinte Shkëlzen Berishën. Shkëlzen Berisha e ka paditur për shpifje, gazetarin Lawson dhe të pandehurit e tjerë në gjykatën federale në vitin 2017 për disa fragmente të shkurtra në librin e tij.