Shperthen nje bombol gazi ne nje banese ne Velipoje

202

Zjarri perfshin pjestaret e nje familje. Jane demtuar 3 gra dhe nje femije.

Kane pesuar djegie te konsiderueshme dhe ndodhen ne gjendje te rende.

Jane transportuar drejt spitalit rajonal te Shkodres.