Morën para të madhe që t’i shpëtonin jetën një pacientit, kapen dy mjekët e spitalit në Tiranë

113

Dy mjekë në Spitalin e Traumës në Tiranë, njeri kirurg ortoped S.M, 34 vjeç dhe tjetri mjeku anestezist reanimator E.S, 45 vjeç janë arrestuar nga Policia në kuadrin e një o pe racioni të koduar si “Bisturia”.

Ndalimi i tyre u bë për arsye se në ambientet e një qendre spitalore në Tiranë, pas një op eracioni mjekësor që ki rurgu S. M. dhe anestezisti E. S. i kanë bërë shtetasit E. D., i p lagosur mbrëmjen e datës 27 qershor, në Velipojë, i ati i pacientit, shtetasi F. D. dyshohet se iu ka dhënë të dy mjekëve një sasi parash për kryerjen e operacionit.

Pas kontrolleve të ushtruara, shërbimet e Policisë kanë gjetur dhe sekuestruar në cilësinë e provës materiale shumën 377.000 lekë të rinj dhe 55 euro.