Hoteli në Velipojë u dogj nga shpërthimi i bombola, dalin pamjet nga momenti kur dy prej të plagosurve nisen me urgjencë drejt Tiranës

192

Pamje të rënda janë publikuar në media nga hoteli në Velipojë ku shpërthyen bombolat e gazit dhe mbetën të plagosur rëndë 4 anëtarët e familjes Gjoka, që janë pronarë të këtij biznesi.

Siç shihet në video, shpërthimi i bombolës është shkatërruar totalisht kati i parë i hotelit. Ndërkohë, dy prej të plagosurve janë nisur me ambulancë drejt Tiranës.

Dy të plagosurit e tjerë, përkatësisht dy të miturit 11-vjeçari dhe 15-vjeçarja ndodhen në gjendje më të rëndë dhe pritet helikopteri për t’i transportuar në Tiranë.

http://www.youtube.com/watch?v=tBAcP_tC9UI&feature=emb_err_woyt