“Kam bërë dashuri në det me të dashurin tim”/ 62-vjeçarja e Përputhen flet troç për eksperiencat e saj intime

614

Sot në Përputhen 40 u transmetua takimi mes Shqipes dhe Rolandit ku nuk ka munguar edhe diskutimi për eksperiencat e saj.

Ata kanë zgjehdur detin për të zhvilluar takimin e tyre dhe Rolandi e ka pyetur Shqipen nëse ka bërë dashuri në det.

Shqipja e pranon se ka bërë dashuri në Adriatik dhe në Jon me ish të dashurin e saj.