Detaje të trishta! Motra sapo ishte kthyer nga Gjermania, vellai i merr jetën në Shkodër dhe e mban 3 ditë në shtëpi

200

58-vjeçarja Diana Vukaj ka humbur jetën nga vëllai i saj Fabian Vukaj, 55 vjeç, pak ditë pasi e ndjera ishte kthyer nga Gjermania, shtet në të cilin ajo ka shkuar në emigracion.

 

Ky informacion është bërë i ditur nga Shefi i Komisariatit të Policisë së Shkodrës, Paulin Çupi, i cili në një deklaratë për mediat ka komunikuar se Diana Vukaj kishte 3-4 ditë që ishte kthyer nga Gjermania pranë familjes së saj.

 

Megjithatë, ajo ka pasur mundësi të kalojë shumë pak kohë në vendlindje me familjarët e saj, pasi ajo i kishte humbur kontaktet me ta para dy ditësh, sipas shefit të Komisariatit të Shkodrës.