Arbana dhe stafi i bëjnë kamër të fshehtë, Eduartit i “ikën truri” (video)

86

Moderatorja Arbana Osmani i ka realizuar një kamerë të fshehtë partnerit të saj Eduart Grishaj.

Gjatë emisionit ajo ka krijuar skena sikur nuk punon ndriçimi, dhe ka shumë probleme teknike. Eduarti shumë i nervozuar i kërkon të lënë fare emisionin për ditën pasi çdo gjë po shkonte shumë keq.

Në kulmin e momenteve të siletshme dhe nervozuese për Eduartin, fëmijët e emisionit kanë shkuar pas tij duke i kërkuar të bëjnë foto me të.

Pas kësaj Arbana i ka treguar se është një kamerë e fshehtë. Për më tepër shihni videon.