Moderatorja shqiptare e pranon hapur: Sigurisht që përdor fotoshop

552

Lei Kraja është jo vetëm një nga vajzat më bukuroshe të ekranit, por edhe shumë e çiltër dhe e drejtpërdrejtë.

- PUBLICITET -

Kështu vepron në intervista e në bashkëbisedim me fansat e saj në Instagram.

Teksa i përgjigjej pyetjeve të tyre, një prej fansave e pyeti Lein nëse përdor fotoshop dhe ajo e pranoi pa asnjë kompleks duke u shprehur se të gjithë e përdorin.

“Sigurisht që po. Kush thotë ndryshe gënjen”, tha Lei.

 

- PUBLICITET -