Humbën zgjedhjet, Nard Ndoka: Koalicioni me Bashën ishte një dështim, ja pse

483

Kryetari i PDK-së, Nard Ndoka, i ftuar në ‘Top Talk’, tha se koalicioni me Bashën ishte dështim.

- PUBLICITET -

“Unë jam përpjekur në mënyrë maksimale të bëj fushatë për opozitën. Por, ka pasur dhe një problem. Koalicioni nuk ka qenë funksional. Basha u foksusua më tepër te kompania që e këshillonte se sa të takohej te aleatët”. – tha ai.

I pyetur nëse “fajëson më shumë veten apo Bashën”, ai përgjigjet:

“Faji fillon nga vetja. Fajësoj veten që besova verbërisht te Basha. Shifrat dhe kompania që kishte Basha rreth vetes e kaloi lidershipin. Ajo kompani që e këshillonte, nuk e di realitetin shqiptar, atë e dimë ne. Sondazhet e nxirrnin mbi 78 mandate. Ne kishim realitet tjetër, që Basha po ecte në fushë të gabuar”. – tha Ndoka.

Ndoka flet dhe për PDK-së, që ka bashkëpunuar me të dyja partinë kryesore. “Rama me mua ka qenë më transparent, Basha ishte një dështim në karrierën time”, – tha Ndoka.

- PUBLICITET -