Sara e provokon, Atdheu nuk përmbahet dhe e puth në…(Foto)

245

Ndërsa gjatë bisedës, Sara i përmendi telefonin e kthyer mbrapsht dhe po talleshin për mesazhet që i vijnë. Sara duket se e thumboi për rastin që pati me Antonelën, kur ajo u largua nga takimi pasi pa mesazhin “më mungon” në telefonin e tij, për të cilin Atdheu u justifikua se është nëna.

Por thumbat e Sarës, Atdheu i mori me sportivitet dhe duke qeshur e më pas i dhuroi një puthje në qafë, në zonën ku ka tatuazh shqiponjën duke i thënë “Do ta puth pak shqiponjën”.

Sara: Pse e kthen telefonin mbrapsht?

Atdheu: Jam i përqendruar tek ty.

Sara: Cfarë thotë mami? E ka marrë malli prap? Cfarë thotë tani, që të do shumë?