ENTUZIAZMI PËRFSHIN PSD-në, AJO ÇFARË SHKRUJANË NË RRJETET SOCIALE ËSHTË FRYMËZUESE…

852

Familja jonë e madhe, me zemren e tillë dhe me punën e pafundme, arriti që në parlamentin e ardhshëm të përfaqësohet me 2 persona të mrekullueshëm. Tashmë Gledisi dhe Meri do jenë çdo njëri nga ne, në atë parlament, do jenë zëri jonë aty. Bashkë me Gledisin, Merin dhe super kryetarin tonë Tom Doshi kemi një rrugë të gjatë plot sfida, për të mirën dhe të ardhmen tonë si qytetarë si dhe për të mirën dhe të ardhmen e qytetit tonë, Shkodrës!
Gledisit dhe Merit i urojmë më të mirat në këtë rrugëtim për ti sjellë shpresën, familjes sonë që u dha besimin!

#FALEMINDERIT #PSDSHKODER #PSD2