MBYLLET NUMËRIMI I VOTAVE NË SHKODËR, JA SI NDAHEN 11 MANDATE

Mbyllet procesi i numërimit të votave në qarkun e Shkodrës. Gazetari Senad Nikshiqi raportoi se PD është forcë fituese në Shkodër, me 5 mandate, PS merr 3 mandate, PSD 2 dhe LSI 1 mandat.

Procesi i numërimit ka qenë i qetë dhe nuk ka pasur incidente apo përplasje dhe rezultati është pranuar nga palët.

TE TJERA