“Në sùlm” për Atdheun? Antonela paralajmëron Sarën: Të bëjë kujdes

105

Antonela dhe Atdheu kanë qenë mjaft të afërt pas rikthimit të tij në program dhe thuajse është lënë në harresë puthja që pati me Sarën.

- PUBLICITET -

Megjithatë, në takimin e Sarës me Çimin, u vu re se ajo tha “Kush jeton jashtë e merr malli për Atdheun” dhe teksa komentohej në studio nëse bëhej fjalë për një provokim, Antonela tha: “Të ma thojë shoqja ime”.

Kjo ishte mënyra që zgjodhi për të paralajmëruar Sarën që të bëjë kujdes.

Sara: Pse duhet të më marrë malli, këtu e kam përditë. Ja ku të kam përballë.

Atdheu: Kjo po thotë që e ka marrë malli për kombin, për Atdheun.

Sara: Do doje ti të më kishte marrë malli për ty?

Atdheu: E di unë atë.

Sara: Na e thuaj dhe ne, ta dimë.

Antonela: Unë sot jam shumë paqësore, jam si ëngjëll. Nuk jam për debate.

- PUBLICITET -