Trëndafila, puthje, përqafime dhe xhakuzi/ Antonela dhe Atdheu shijojnë takimin e tyre: Do më dehësh sot?

Takimi i Antonelës dhe Atdheun ka qenë plot surpriza.

Pas masazhit, të dy kanë shijuar qëndrimin me njëri-tjetrin në xhakuzi teksa bisedonin me njëri-tjetrin.
Antonela: Ka ardhur një Atdhe i ri.
Atdhe: Më bëhet qejfi.
Antonela: Do të më dehësh sot?
Atdhe: Pse dehesh ti?
Antonela: Po sillesh shumë mirë. Je gjithmonë tek njerëzit që ja vlejnë? Me mu nuk ke qenë gentleman.
Atdhe: Është takimi i parë.
Antonela: Nuk di si të të falenderoj për këto takime. Nuk di si të qëndroj serioze me ty.
Atdhe: Ndihem shumë keq se më duket se po tallesh me mua.
Antonela: Jo, ti po qesh me mua.

TE TJERA