Befason Anxhela Peristeri: Jam me origjinë greke

243

Këngëtarja e njohur, Anxhela Peristeri ka dhënë një intervistë për “EPT 1” në Greqi. Për herë të parë, ajo ka zbuluar se rrënjët e saj janë greke, ndaj mban mbiemrin “Peristeri”.

“Stërgjyshi im ishte grek prandaj dhe mbiemri im është grek Peristeri. Kam bashkëpunuar me Paolën, Andoni Remon që e dua shumë. Fillova në fillim me Valantin pastaj me Elena Papadopoulou. Shqipëria për mua është atdheu im, këtu u linda , këtu u rrita, këtu u bëra e njohur, me mbeshtetën njerëzit dhe akoma më mbështesin.

 

Greqia për mua është një vend që e adhuroj, shumë i bukur. Aty kam miqte më të shumtë sepse jetova aty vitet më të mira’’, është shprehur këngëtarja.