E moshuara i ngatërron emrin Ramës në Elbasan: U Basha! (Video)

168

Vizita e kryeministrit Edi Rama në Elbasan nuk kaloi pa gafa. Ashtu ishte ngatërresa që një e moshuar ka bërë për kryeministrin Edi Rama.

- PUBLICITET -

Teksa e ka parë, ajo ia ngatërroi emrin duke i thënë Basha.

Mesa duket Rama nuk ishte shumë i vëmendshëm dhe nuk iu përgjigj.

- PUBLICITET -