Rama pranë gomerëve, bën komentin epik për Lulzim Bashën

188

Kreu i shtetit, Edi Rama është gjendur në kalanë e Beratit në vazhdimësi të fushatës së tij elektorale duke u gjendur edhe pranë disa gomerëve ku ka pozuar për të bërë edhe foto.

Rama ka bërë komentin epik për gomarin duke e përdorur si metaforë për veten dhe Lulzim Bashën. Lexoni më poshtë komentin epik të tij.

Punonjësi: Mirë të jesh ti, jemi edhe ne mirë. Kur je ti mirë, edhe populli shkon përpara

Rama: Çështja është kjo, ja ai i pari, ja i dyti. Kë zgjidhni ju? E shikoni nga ngjyra? E pysni me kë je? Jo more jo? Të parin dhe ecni përpara. Të dytin lëreni mbrapa. Ai i dyti ishte bosh.