“Uaa dukesh si burrë”, Aulona Musta mbyll “gojët e liga” me një fjalë

138

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Aulona Musta, e cila sqaroi njëherë e mirë të gjithë komentuesit që i shkruajnë “je bërë si burrë”.

- PUBLICITET -

“Patjetër që ndikohesh nga fjalët që të thotë shoqëria. Se thua ‘mos vallë po bëj diçka gabim, mos vallë po jap vërtet një mesazh të gabuar…”. Mua kur më thonë nëpër komente “uaa je bërë si burrë” i them faleminderit, se njerëzit ma bëjnë si ofendim po për mua është si kompliment”, tha ndër të tjera ajo.
Komente të ngjashme me të Aulonës kishin marrë edhe dy velinat e “Fiks Fare” Jora dhe Regisa.
“Më vinin në dukje pulpën e formuar dhe s’ vishja dot funde nga sikleti” u shpreh Jora, ndërsa Regisa pranoi se e kishin bullizuar në 9-të vjeçare për shkak të muskujve në trup.

- PUBLICITET -